Funzo

 

Eten en drinken moet meer zijn dan enkel het nut dat het dagdagelijks heeft, het is iets extra. Het draait om de sfeer onder elkaar die ook FUN moet zijn. Dat het lekker is en ZO is daarbij vanzelfsprekend. Het is een sociale aangelegenheid en het brengt al jaar en dag mensen samen. Dat moet het ook doen in alle jaren dat volgen. Het kan grootschalig zijn, maar ook intiem en klein. Onder vrienden en familie. We weten nu hoe belangrijk dit is. 

Om hiervan een succes te maken kijken we naar het hier en nu. Globalisering heeft ons tal van mogelijkheden gegeven om kennis te maken met allerlei soorten keukens en culturen die op andere manieren aan de slag gaan met voedsel. Inspirerend en LEKKER!

 

Maar het is belangrijk om te kijken naar wat voorhanden is, vandaar de focus op samenwerken met lokale handelaars en ondernemers. Kwaliteit bieden vanuit het lokale. Duurzaamheid is wat telt. Niet enkel duurzaam voedsel, ook duurzame relaties, materialen en zo veel meer.

We gaan terug naar de kern. FUNZO zal er alles aan doen dat naast het lekkers dat mensen proeven, ook de omgeving en de consument er beter van gaat worden. ‘Out of the box’ en flexibel, zo wil FUNZO door het leven gaan.